Aktivt liv i en levende by

Familie på 4 flyttede til Stenderup fra Horsens i 2010 i jagten på en hyggelig, levende by, og er i dag aktive i forældreråd og fritidsliv.

Siden 2010 har Kirstine og Lars Jakobsen boet i Stenderup med deres to børn, Christian på 8 år og Anne Cecilie på 5 år. Familien flyttede hertil fra Horsens. 

”Stenderup er en hyggelig lille by med både indkøbsmuligheder, skole og børnehave. Vi blev godt modtaget, da vi flyttede hertil og ved at melde mig i forældrerådet i Christians klasse, lærte jeg hurtigt en masse at kende”, fortæller Kirstine.

Også borgerforeningen er familien medlem af, og når det kommer til fritidslivet er Lars træner på Christians fodboldhold. På den måde har far og søn tid sammen, samtidig med at samværet i klubben er en god måde at lære børn og deres forældre at kende, når man er ny i byen. Familien Jakobsen synes da også, at det er vigtigt at hjælpe til som frivillig for at få tingene til at fungere i en lille klub.

Den lokale skole og SFO får ros med på vejen af Kirstine:

”Da Stenderup Skole og SFO startede brobygningen mellem børnehave og skole gik Christian stadig i børnehave i Horsens. Men SFO-lederen hentede ganske enkelt Christian i børnehaven i Horsens, og tog ham med til sin første dag i Stenderup SFO. Det var helt fantastisk”. 

I det hele taget fremhæver Kirstine nærheden til Horsens (10 km.) og Vejle (21 km.) som et plus. Også Hornsyld (5 km.) med både svømmehal, hal, bibliotek, indkøbsmuligheder og erhvervsliv er tæt på.

Kunne du godt tænke dig at spørge familien om, hvordan livet er i én af Hedenstederne? Så skriv til Kirstine & Lars

 

  • Familie
  • Mor
  • Far
  • Søn
  • Datter