Tæt på job, handel og skole

Feltstudie før flytningen til Tørring – familien havde klare krav til deres nye hjemstavn: Gode jobmuligheder, handelsliv, fritidsaktiviteter, gode institutioner og sammenhold.

Da Susanne og Chris Larsen i 2012 flyttede til Tørring fra Vestjylland med deres tre børn var det ud fra et grundigt forarbejde. For selv om Susanne er født og opvokset i området lavede familien op til flere ”feltstudier”. Familiebesøg i området blev forlænget med en dag eller to, så der var tid til at besøge forskellige lokalområder i kommunen. En frokost og gerne en tilfældig snak med lokale beboere gav et indtryk af de forskellige steder.

Det blev Tørring, der bedst levede op til familiens klare krav: Gode jobmuligheder indenfor 45 min. kørsel, handelsliv, mindre by hvor der er stor sandsynlighed for at kende dem, man møder på gaden, et varieret foreningsliv så børnene har gode valgmuligheder, dagpleje, vuggestue og en god 2-sporet lokal skole, som ikke var i risiko for at lukke før børnene var færdige med skolen.

”Vi synes det hele bliver for fjernt inde i en større by. Hverdagen skal være nærværende. Jeg vil fx gerne have at vi voksne kan genkende hinandens børn og tage fat eller hjælpe, hvis noget ikke er OK”, fortæller Chris, der også engagerer sig som formand i både idrætsforening og børnehave.

Både Casper på 4 år og David på 6 år går både til svømning og fodbold, mens storesøster Ida topper aktivitetslisten med både svømning, håndbold og gymnastik. Men hun er også hele 7 år ;-)

Kunne du godt tænke dig at spørge familien om, hvordan livet er i én af Hedenstederne? Så skriv til Susanne & Chris.

  • Familien
  • Mor
  • Far
  • Datter
  • Søn
  • Søn (1)