Ølsted

En aktiv by midt mellem Horsens og Hedensted med et stort udvalg af indkøbsmuligheder tæt på. Arbejder du i en af de større jyske byer, kan du med fordel bosætte dig i Ølsted, hvor der er kort afstand til motorvejen.

I Ølsted finder man et særdeles aktivt foreningsliv, hvor der er noget for enhver smag. Alt lige fra skytteforening til gospelkor over bordtennisklub og bryglaug og mange flere tilbud er at finde i Ølsted, så her er der ingen grund til at kede sig.

De forskellige foreninger er sammen med Ølsted lokalråd og menighedsrådet også yderst aktive og står for flere arrangementer såsom den årlige sommerfest, kursus i hjerterstarter, fællesspisning, filmvisning, sang-og-musik-aftener og forskellige foredrag.

Ølsted ligger midt mellem Horsens og Hedensted, og der er derfor et stort udvalg af indkøbsmuligheder tæt på. Der er heller ikke langt til motorvejen, hvilket er en stor fordel for dem, der pendler til job i de større byer. Ølsted Sognegård er kendt vidt og bredt, og her kan man holde sine privatfester, hvis pladsen derhjemme ikke er stor nok til alle gæsterne, og det er også her en del af byens arrangementer afholdes.

Har man børn i børnehavealderen, kan de blive passet i Ølsted Børnehave, og de lidt ældre børn går i skole i Ølsted Skole 0. – 6. klasse og flytter herefter til Løsning Skole 7. – 9. klasse.  

  • Ølsted
  • rundkørsel
  • Multibane
  • Ølsted (1)