Undomsserien "Hedensted High"

”Hedensted High” er titlen på en ungdomsserie, der udspiller sig på Tørring Gymnasium.
Du skal være opmærksom på, at YouTube sætter en eller flere cookies på din enhed, når du afspiller videoen.

Hedensted High er en ungdomskomedie, der blev optaget på Tørring Gymnasium i vinteren 2015. Gymnasieeleverne oplevede derfor at have et filmhold helt tæt på dagligdagen. Mange af eleverne blev også statister i serien. 

Deluca Film, der producerede serien, står bag seersucceser som Ludvig og Julemanden, og Tvillingerne og Julemanden, og der er flere kendte skuespillere på rollelisten, bl.a. Lars Bom, Carsten Bang, Sebastian Jessen og Thomas Ernst.

Serien kunne ses på Discoverys streamingplatform Dplay fra efteråret 2015 til efteråret 2016 (hvilket var den periode Discovery havde købt retten til serien). Serien er desværre ikke tilgængelig på nogen platforme pt. 

Hedensted Kommune sponsorerede Hedensted High med 1½ mio. kr. med det klare mål at øge kendskabet til navnet Hedensted. Serien var Danmarks første fiktionsserie produceret til streaming. Hermed fulgte en markant markedsføring af Hedensted High.

Morten Rasmussen, direktør for Deluca Film A/S, glæder sig over resultatet:
”Hedensted High er banebrydende, både hvad gælder stil og udsendelsesplatform. Hedensted Kommune så tidligt muligheden for at støtte innovation og udbrede kendskabet til kommunen. Det har været en fornøjelse at samarbejde med kommunen og de mange lokale kræfter, der entusiastisk har tilbudt deres hjælp. Især skal Tørring Gymnasium have en stor tak for at lægge hus til et filmhold i flere uger.”

Komediens målgruppe er de 14-24 årige og er inspireret af amerikanske serier som eksempelvis Family Guy og South Park. Plottet i Hedensted High er ganske enkelt: Får en af de tre hovedpersoner, Morten, scoret skolens flotteste pige Katrine? De mange små og ret ekstreme sidehistorier til denne scoring fortælles løbende under en politiafhøring, hvor Lars Bom og Carsten Bang agerer politibetjente. Morten og hans kammerat Kåre er nemlig under afhøring, fordi deres fælles ven Tjelle er forsvundet.

Facebook ikon Følg Hedensted High på Facebook.