Eltronic i Hedensted

Den globale vidensvirksomhed med lokal forankring – en central beliggenhed sikrer kompetent arbejdskraft, kortere rejsetid og bånd til jyske forretningspartnere.

Eltronic blev stiftet i år 2000 med en håndfuld medarbejdere, og rykkede i 2010 ind i et splinternyt domicil i Hedensted til 50 millioner kroner.

På rekordtid er Eltronic blevet til en succesrig vidensvirksomhed med filialer i lande som Kina, USA, England og Polen. I Danmark er der 170 medarbejdere (hvoraf ca. 130 er ingeniører) i hovedkvarteret på Kilde Allé i Hedensted.

Hemmeligheden bag Eltronics erhvervseventyr er, at man hjælper nogle af de mest kendte danske produktions- og eksportvirksomheder som f.eks. LEGO, Danfoss, Carlsberg, Novo Nordisk, Grundfos, Coloplast, osv. med at klare sig i konkurrencen på de internationale markeder.

Lars Jensen, stifter og administrerende direktør, er godt tilfreds med hovedkvarterets beliggenhed i Hedensted.

”Vi har en placering, hvorfra vi hurtigt kan komme til lufthavnen og rundt i resten af Danmark. Samtidig er her en lang række gode, jyske produktionsvirksomheder – især inden for fødevarer og energi – som vi har en fordel af at være tæt på”.

Nogle af virksomhedens medarbejdere bor i kommunen, andre pendler fra universitets-byerne Aarhus og Odense.

Lars Jensen er selv fra området, og i Eltronic kunne man godt tænke sig, at flere af medarbejderne var lokale. Derfor lægger han vægt på, at familielivet skal have nogle gode rammer.

”Her er der et væld af fritidsfaciliteter – sportsklubber, foreningsliv og familieorienterede aktiviteter. Kommunen byder på et sundt, trygt miljø, som er fantastisk godt til børnefamilier,” konkluderer han.

Kunne du tænke dig at høre mere om Eltronic? Så skriv til eltronic@hedenstederne.dk

Se mere på Eltronics hjemmeside