Her kan du udvikle dit talent

Som noget helt særligt imødekommer flere skoler i Hedenstederne den efterspørgsel, der er på at give børn og unge gode rammer til at udvikle deres talenter

Musik i Tørring

Tørring Skole har oprettet en musiklinje til elever i 7.-10. klasse. Ved at færdes i et musisk talentmiljø udfordres talenterne til at overskride egne grenser, søge feedback hos ældre talenter og dygtige lærere, og udforske musikken i et inspirerende fællesskab.

Mere info: Klik for at læse mere om musiklinjen, eller kontakt skoleleder Lone Broch Hansen, lone.broch.hansen@hedensted.dk, tlf. 75801515.

Idræt i Hedensted

Stjernevejskolen i Hedensted har lanceret 7.t ('t' for talent) - en talentidrætsklasse, hvor der fokuseres særligt på idræt og de elever, der har høje, sportslige ambitioner.

Mere info: Klik for at læse mere om idrætsklassen, eller kontakt skoleleder Finn Gatten, finn.gatten@hedensted.dk, tlf. 79741155.

Science Class i Juelsminde

Juelsminde skole har etableret en særlig 'Science Class' 7. klasse. Eleverne arbejder praktisk, kreativt og digitalt med naturfagene, inddrager bevægelse og sundhed, og deltager i nationale og internationale naturfagskonkurrencer og arrangementer.

Mere info: Klik for at læse mere om Science Class, eller kontakt skoleleder Karsten Damgaard, karsten.damgaard@hedensted.dk, tlf. 20253599.